Äldre än en vecka

Flygplan från Iceland Air på Arlanda

Fler februari­flyg än året innan i Stockholm

Det landade fler flyg i Stockholms län än året innan i februari. Men trafiken är ändå lägre än vad som varit väntat utan pandemiavbräcket. Det visar månadens flygstatistik från Transport­styrelsen.
Fler februariflyg än året innan i Stockholm
Arbetsförmedlingens kontor

Fler varsel i Stockholms län än för ett år sedan

Antalet varsel minskade visserligen under februari i Stockholms län, men de tre senaste månaderna har totalt 5 789 personer varslats om uppsägning – vilket är 4 467 fler än motsvarande period för ett år sedan.
Fler varsel i Stockholms län än för ett år sedan
Punktkarta över olyckor i länet

Snö­vädrens facit: 37 olyckor längs de stora vägarna i Stockholms län

Under veckan drog ett par snöväder i följd in över södra Sverige. I delar av Svealand och Götaland kom stora mängdes snö på kort tid, med besvärligt väglag som följd. I Stockholms län inträffade fler olyckor än genomsnittligt under perioden tisdag – torsdag.
Snövädrens facit: 37 olyckor längs de stora vägarna i Stockholms län
flerfamiljshus

Priserna på bostadsrätter ökar kännbart i Sundbyberg

Priserna på bostadsrätter steg mellan december och februari med 4 procent i Sundbybergs kommun. Det är en betydande uppgång jämfört med det gångna året då priserna i snitt sjunkit med 1 procent.
Priserna på bostadsrätter ökar kännbart i Sundbyberg

Kvinnornas medianlön högre än männens i Sundbybergs kommun

För tio år sedan låg medianlönen för kommunalt anställda män i Sundbybergs kommun 788 kronor högre än för kvinnor. Nu har kvinnorna gått om – men betyder det att lönerna är jämställda?
Kvinnornas medianlön högre än männens i Sundbybergs kommun