Flygplan från Iceland Air på Arlanda

Fler februari­flyg än året innan i Stockholm

Det landade fler flyg i Stockholms län än året innan i februari. Men trafiken är ändå lägre än vad som varit väntat utan pandemiavbräcket. Det visar månadens flygstatistik från Transport­styrelsen.
Fler februariflyg än året innan i Stockholm

Äldre än en månad

Utsikt över flygplansvinge

Fler januari­flyg än året innan i Stockholm

Det landade fler flyg i Stockholms län än året innan i januari. Men trafiken är ändå lägre än vad som varit väntat utan pandemiavbräcket. Det visar månadens flygstatistik från Transport­styrelsen.
Fler januariflyg än året innan i Stockholm
SAS-flygplan på marken

Fler december­flyg än året innan i Stockholm

Det landade fler flyg i Stockholms län än året innan i december. Men trafiken är ändå lägre än vad som varit väntat utan pandemiavbräcket. Det visar månadens flygstatistik från Transport­styrelsen.
Fler decemberflyg än året innan i Stockholm
flygplan i luften

Fler november­flyg än i fjol i Stockholm

Det landade fler flyg i Stockholms län än förra året i november. Men trafiken är ändå lägre än vad som varit väntat utan pandemiavbräcket. Det visar månadens flygstatistik från Transport­styrelsen.
Fler novemberflyg än i fjol i Stockholm
En elbil som laddas

Laddstöd går till rika kommuner – Lidingö får näst mest i landet

De rikaste kommunerna har fått nästa åtta gånger mer stöd för att installera laddplatser än de fattigaste. Lidingöborna får mer än snittet– och mer än kommuner på ungefär samma inkomstnivå.
Laddstöd går till rika kommuner – Lidingö får näst mest i landet
Flygplan från Iceland Air på Arlanda

Fler oktober­flyg än i fjol i Stockholm

Det landade fler flyg i Stockholms län än förra året i oktober. Men trafiken är ändå lägre än vad som varit väntat utan pandemiavbräcket. Det visar månadens flygstatistik från Transport­styrelsen.
Fler oktoberflyg än i fjol i Stockholm

Sex av tio nya bilar laddbara i Lidingö

Under tredje kvartalet var sex av tio nyregistrerade bilar i Lidingö kommun rena elbilar eller laddhybrider, en ökning jämfört med kvartalet innan. I hela landet har försäljningen av laddbara bilar stannat av.
Sex av tio nya bilar laddbara i Lidingö

Lidingö mot strömmen – utsläpp från trafiken ökar

Transporter står för de största utsläppen av växthusgaser i Lidingö kommun och det senaste decenniet har utsläppen från trafiken ökat. Samtidigt går utvecklingen åt andra hållet i riket i stort – enligt de senaste scenarierna ser transportsektorns delmål ut att kunna nås.
Lidingö mot strömmen – utsläpp från trafiken ökar