Elpriserna ökar ännu mer i Vingåker i morgon

Elpriset i elområde 3, som Vingåkers kommun tillhör, stiger i morgon till 4,25 kronor per kWh. Det är det högst dagspriset sedan i augusti.
Elpriserna ökar ännu mer i Vingåker i morgon

Äldre än en vecka

Snö­kanonens facit: 20 olyckor längs de stora vägarna i Södermanland

Under slutet av helgen och början av veckan drog ett kraftigt snöväder in över delar av södra Sverige. Det ledde till besvärligt väglag, och i Södermanlands län inträffade fem gånger fler olyckor än genomsnittligt under de veckodagarna.
Snökanonens facit: 20 olyckor längs de stora vägarna i Södermanland
En elbil som laddas

Laddstöd går till rika kommuner – Vingåker ligger under snittet

De rikaste kommunerna har fått nästa åtta gånger mer stöd för att installera laddplatser än de fattigaste. Vingåkersborna får mindre än snittet– och mindre än kommuner på ungefär samma inkomstnivå.
Laddstöd går till rika kommuner – Vingåker ligger under snittet
Person framför incheckningsdisk på flygplats

Färre oktober­flyg än i fjol på Skavsta

Det landade färre flyg i Södermanlands län än förra året i oktober. Därmed ser trafiken nu ut att ha planat ut på en lägre nivå än före covid 19-pandemin. Det visar månadens flygstatistik från Transport­styrelsen.
Färre oktoberflyg än i fjol på Skavsta

Billig el i Vingåker i dag

Elpriset i elområde 3, som Vingåkers kommun tillhör, ligger i dag på 2 öre per kWh. Det är ovanligt lågt för den här tiden på året.
Billig el i Vingåker i dag
Så bostadsmarknaden i Vingåkers kommun.

14 villor såldes i Vingåker

Mellan augusti och oktober gjordes sammanlagt 14 affärer med villor i Vingåkers kommun. Det kan jämföras med 28 vid motsvarande tid i fjol.
14 villor såldes i Vingåker