De senaste coronasiffrorna i Värmland.

Färre coronatester i Värmland förra veckan

Fler nya inläggningar på iva jämfört med veckan innan, 63 nya bekräftade fall och 594 tester. Här är de senaste coronasiffrorna för Värmlands län från Folkhälsomyndigheten, till och med vecka 19.
Färre coronatester i Värmland förra veckan
Flygplan och kondensstrimmor mot blå himmel

Mest flyg­trafik sedan pandemi­utbrottet i Värmland i april

I april ökade flygtrafiken på svenska flygplatser, jämfört med månaden innan, för andra månaden i rad. Både antalet avgångar och antalet passagerare ökade, och ökningen var större än vad som förklaras av säsongseffekter. Det visar ny statistik från Transport­styrelsen.
Mest flygtrafik sedan pandemi­utbrottet i Värmland i april

Äldre än en vecka

De senaste coronasiffrorna i Värmland.

Kraftig minskning av antalet coronatester i Värmland

Fortsatt inga nya coronapatienter på intensivvårdsavdelning, 83 nya bekräftade fall och 646 tester. Här är de senaste coronasiffrorna för Värmlands län från Folkhälsomyndigheten, till och med vecka 18.
Kraftig minskning av antalet coronatester i Värmland
Sedan Ryssland invaderade Ukraina har nästan sex miljoner människor tvingats på flykt – här tas de som kommer till Sverige emot

Flyktingmottagande

Äldre än en månad

Person framför incheckningsdisk på flygplats

Mest flyg­trafik sedan pandemi­utbrottet i Värmland i mars

I mars ökade flygtrafiken på svenska flygplatser igen, jämfört med månaden innan. Ökningen är delvis en säsongseffekt – normalt sker fler flygningar i mars än i februari – men i vissa delar av landet är ökningen större än så. Det visar ny statistik från Transport­styrelsen.
Mest flygtrafik sedan pandemi­utbrottet i Värmland i mars