Punktkarta över olyckor i länet

November mest olycks­drabbade månaden i år i Skåne

E6 genom Malmö kommun var den mest olycksdrabbade vägsträckan i Skåne län i november. Och olyckorna var ovanligt många. Det visar data från Trafikverket som Newsworthy sammanställt.
November mest olycksdrabbade månaden i år i Skåne

Elpriserna ökar ännu mer i Svalöv i morgon

Elpriset i elområde 4, som Svalövs kommun tillhör, stiger i morgon till 4,25 kronor per kWh. Det är det högst dagspriset sedan den 2 september.
Elpriserna ökar ännu mer i Svalöv i morgon

Äldre än en vecka

39 olyckor längs de stora vägarna i Skåne under snö­kanonen

Under slutet av helgen och början av veckan drog ett kraftigt snöväder in över delar av södra Sverige. Det ledde till besvärligt väglag, och i Skåne län inträffade tre gånger fler olyckor än genomsnittligt under de veckodagarna.
39 olyckor längs de stora vägarna i Skåne under snökanonen
En elbil som laddas

Laddstöd går till rika kommuner – Svalöv ligger under snittet

De rikaste kommunerna har fått nästa åtta gånger mer stöd för att installera laddplatser än de fattigaste. Svalövsborna får mindre än snittet– och mindre än kommuner på ungefär samma inkomstnivå.
Laddstöd går till rika kommuner – Svalöv ligger under snittet
SAS-flygplan på marken

Fler oktober­flyg än i fjol i Skåne

Det landade fler flyg i Skåne län än förra året i oktober. Men trafiken är ändå lägre än vad som varit väntat utan pandemiavbräcket. Det visar månadens flygstatistik från Transport­styrelsen.
Fler oktoberflyg än i fjol i Skåne

Billig el i Svalöv i dag

Elpriset i elområde 4, som Svalövs kommun tillhör, ligger i dag på 2 öre per kWh. Det är ovanligt lågt för den här tiden på året.
Billig el i Svalöv i dag
Så bostadsmarknaden i Svalövs kommun.

Få försäljningar av villor i Svalöv

Mellan augusti och oktober såldes 31 villor i Svalövs kommun. Det är relativt få sett till aktiviteten på bostadsmarknaden i kommunen under de senaste tolv månaderna, samt det historiska snittet för den här tiden på året.
Få försäljningar av villor i Svalöv